Wednesday , May 29 2024

Kate Middleton şi-a creat singură rochia de mireasă

Dailymail.co.uk invocă o sursă cu o poziţie “impecabilă”, demnă de absolut toată încrederea prin urmare, care i-a dezvăluit că viitoarea Alteţă Regală şi-a desenat singură rochia de mireasă, iar execuţia ei a încredinţat-o unei mici creatoare, cvasinecunoscută in lumea haute couture.
Despre rochie, “sursa impecabilă” spune că este din satin şi dantelă de culoarea fildeşului, cu nasturi de perle şi trenă lungă, având şi un detaliu care aduce aminte de rochia prinţesei Diana, şi este de inspiraţie renascentistă. Imediat după ce logodna ei cu prinţul William a fost anunţată, scrie ziarul britanic, Kate Middleton şi-a desenat rochia visurilor ei şi a început să caute un designer care să-i pună ideile în practică.
Deşi toate marile case de modă ale lumii ar fi fost foarte fericite să-i creeze rochia de mireasă, Kate Middleton s-a declarat mulţumită ca rochia să-i fie făcută pe gustul ei de către Sophie Cranston, specializată în haine de nuntă de inspiraţie vintage, în al cărei boutique a intrat împreună cu nişte prietene în ianuarie. Sophie Cranston are şi propria ei marcă, deloc scumpă, numită Libelula,  a câştigat acum 12 ani titlul de designer al anului la Săptămână Absolvenţilor de Modă de la Londra şi a lucrat şi pentru designeri foarte mari, precum Alexander McQueen. Sophie Cranston a îmbrăcat şi alte celebrităţi, precum Emma Watson sau Jerry Hall.

Vezi si

Actrița Judi Dench nu mai acceptă roluri pentru că nu mai vede, după 65 de ani de carieră

După ce în urmă cu un an spunea că, deși nu mai vede bine, nu …