Wednesday , April 14 2021

Jennifer Aniston a primit o scrisoare de la Angelina Jolie

Actriţa americană Jennifer Aniston a fost şocată, vineri dimineaţa, când a descoperit că poştaşul i-a adus o scrisoare de la “marea ei rivală”, aşa cum o descrie presa americană pe Angelina Jolie, informează showbizspy.com.
Potrivit tabloidului american National Enquirer, Angelina Jolie – care creşte şase copii împreună cu Brad Pitt, fostul soţ al actriţei Jennifer Aniston – ar fi luat hotărârea să o contacteze pe Aniston pentru a încerca să pună capăt neînţelegerilor din trecut.
“Angelina nu mai vrea să aibă parte de energie negativă în viaţa ei şi urăşte această ostilitate care există între ea şi Jen”, a declarat o sursă.
“A avut nevoie de mult timp pentru a-şi face curaj, însă are intenţii bune şi îşi doreşte cu adevărat să lase trecutul în urmă. Deşi pare ceva nebunesc, nu e deloc ceva surprinzător pentru cei care o cunosc pe Angelina. Are o personalitate surprinzătoare, iar în cazul ei, a o contacta pe Jennifer reprezintă exact genul de comportament la care te poţi aştepta”, a explicat aceeaşi sursă.
În acea scrisoare, Angelina Jolie i-ar fi spus “rivalei” Jennifer Aniston că va fi o mamă minunată şi că aceasta se află acum la vârsta şi momentul potrivit pentru a avea primul ei copil.
“În plus, ea are sprijinul total din partea lui Brad Pitt. El este foarte mândru că Angie a contactat-o pe Jen”, a adăugat aceeaşi sursă.
Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Mr. and Mrs. Smith”. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Vezi si

O localitate din Franța s-a trezit cu pagina de Facebook închisă, după ce algoritmii i-au confundat numele cu o insultă

Pagina de Facebook a localităţii franceze Bitche (nord-est) a fost închisă după ce a trecut …