Jason Statham, starul din „Snatch”, se însoară în noaptea de Revelion

reportersite
19 decembrie 2018, 16:00

Actorul în vârstă de 51 de ani și partenera lui, modelul Rosie Huntington-Whiteley, se vor căsători după o relație de opt ani. Jason și Rosie (31 de ani) au un băiat în vârstă de un an și jumătate și vor să-și oficializeze relația lungă cu o ceremonie organizată în noaptea de Revelion. Cei doi pregătesc o megapetrecere pentru noaptea de Anul Nou la reședința lor din Hollywood Hills, anunță Daily Mail.

Cei doi s-au cunoscut în 2010 și s-au logodit șase ani mai târziu. Ei au devenit părinții unui băiat, Jack Oscar, în iunie 2017.

Surse apropiate cuplului au declarat pentru ziarul britanic că Statham și loogodnica lui plănuiau să se căsătorească anul trecut, dar au decis să amâne momentul după nașterea fiului lor.

Zvonuri despre căsătoria de Revelion a celor două staruri au mai apărut și în luna august, când tabloidele au scris că invitațiile urmează să fie trimise.

Aceasta este prima căsătorie atât pentru Statham, cât şi pentru Whiteley. Actorul britanic Jason Statham a devenit cunoscut mai ales pentru rolurile de „tip rău”, dar cu intenţii bune şi are un trecut condimentat cu multe lucruri.

Fost sportiv de perfomanţă timp de 12 ani, component al lotului naţional de scufundări, model, dar şi vânzător pe piaţa neagră, cu un fizic de invidiat şi un sarcasm inconfundabil, starul britanic s-a remarcat pe marile ecrane în numeroase filme de acţiune precum „Jaf în stil italian”, „Colateral”, „Revolver” şi cele din seriile „Curierul”, „Eroi de sacrificiu” şi „Furios şi iute”, dar şi în comedii de succes precum „Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, „Unde dai şi unde crapă/ Snatch”, „Pantera Roz/ The Pink Panther”, „Spioana/ Spy” şi recent lansatul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”.

eva.ro