Sunday , November 27 2022

Jack Nicholson, apariție rară în public. A fost cu fiul său la un meci al LA Lakers

Legendarul actor Jack Nicholson nu a mai fost văzut în public de aproape doi ani. Zilele acestea, însă, starul din „As Good As It Gets” a fost fotografiat, spre încântarea fanilor, la un meci al celor de Lakers, la debutul sezonului NBA.

Nicholson, în vârstă de 84 de ani, despre care presa a scris în ultimii ani că s-a retras de la Hollywood din cauza pierderilor de memorie, s-a bucurat de partida dintre Los Angeles Lakers și Golden State Warriors, marți, alături de fiul său, Ray, în vârstă de 29 de ani, relatează filmnow.ro.

Actorul de trei câștigător al premiului Oscar este mare fan al celor de la Lakers. Merge la meciurile echipei încă din anii 70.

Și Adele s-a aflat la meci împreună cu iubitul ei. De asemenea, Justin Bieber, Usher și Kevin Hart.

Ultima oară, Nicholson a fost văzut tot la un meci al celor de la Lakers, în ianuarie 2020, iar anterior, în octombrie 2019, când și-a susținut echipa preferată împreună cu fiica sa, Lorraine, notează People.

Nicholson nu a mai apărut din 2010 într-un film. Atunci a jucat în „How Do You Know”.

 

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …