Friday , October 7 2022

Iulia Vântur, DECLARAŢII ŞOC despre PLECAREA lui Adrian Sârbu din Pro TV

iulia-vantur

Încă din vara lui 2013, când părea că uită să se mai întoarcă din India, despărţirea Iuliei Vântur de Pro TV era dată ca iminentă. Pe atunci, frumoasa blondă prezenta şi jurnalul de weekend, însă după vacanţa de vară poziţia ei în trust a devenit incertă. Lucrurile s-au lămurit spre toamnă, când Iulia a revenit în ţară. Nu a mai stat la pupitrul ştirilor, dar a continuat să prezinte, alături de Ştefan Bănică Jr, un nou sezon din emisiunea concurs “Dansez pentru tine”. Odată ce show-ul s-a încheiat, s-a presupus că Iulia este liberă de contract, mai ales că nu a avut niciun alt proiect în derulare cu postul de televiziune care a consacrat-o.
Zvonurile au fost întărite şi de apariţia surprinzătoare a vedetei în emisiunea mondenă de noapte de la Kanal D, post considerat un concurent direct al ProTV pe acest segment. Timpul a trecut, lucrurile s-au mai aşezat, şi, pentru prima dată, Iulia Vântur s-a decis să vorbească despre tot haosul din “Pro”:
“Nu s-a pus problema să plec la alt post. Speculaţii au fost nenumărate. Pur şi simplu, priorităţile mi s-au schimbat la un moment dat şi am vrut şi altceva. Şi am reuşit. Am avut mult mai mult timp pentru mine şi pentru a mă îmbogăţi şi cu altceva în afara reuşitelor profesionale. Însă niciodată nu am rupt legătura cu Pro TV şi încă mă bucur de o bună colaboarare cu acest post”, s-a destăinuit Iulia.
Plecarea lui Adrian Sârbu din trust este văzută de Iulia Vântur şi din unghiul bun, dar şi din cel mai puţin bun: “A fost o destabilizare puternică pentru toţi. Mulţi s-au trezit cu sentimentul că ceea ce ştiau sigur până în acel moment, nu este chiar aşa. Dar nu e un capăt de ţară. Da, a fost greu la vremea respectivă. Oamenii s-au simţit răniţi. Însă toţi au reuşit să treacă peste şi în prezent sunt ok. Adrian Sârbu a făcut numai lucruri extraordinare în acest trust şi cu oamenii din el. Este un vizionar şi am toată încrederea că va merge mai departe şi chiar mai bine. Dacă ar fi să-i aduc un reproş…hmm? Păi ce reproşuri să-i aduc unui om care a crezut în mine?”, a declarat Iulia Vântur, în exclusivitate pentru  ziarulring.ro.
 
 

Vezi si

Jared Leto îl va întruchipa pe Karl Lagerfeld într-un film biografic

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un nou film biografic, relatează …