Wednesday , September 22 2021

Iubitul Malinei, prima declaratie: "Avea probleme cu alcoolul, ne-am certat"

foto: cancan.ro
Primele declaraţii ale iubitului Mălinei Olinescu ies la iveală. În ultimele ore de viaţă, Mălina se certase cu Sebi, i-a aruncat hainele pe holul blocului şi şi-a dat câinele afară din casă.
Sebastian şi Mălina avuseseră o ceartă  sâmbătă seara pentru că artista venise târziu acasă, însă iubitul ei nu consideră că acesta este motivul pentru care fata Doinei Spătaru a ales să se arunce de la etaj. Sufletul care îi era aproape povesteşte că Mălina nu era comunicativă şi că duminică seară când cei doi au vorbit la telefon, cântăreaţa părea supărată. Acest lucru nu i-a dat de gândit însă lui Sebastian.
“Nu era foarte comunicativă în ceea ce priveşte tratamentul prescris de medici. Ultima oară am văzut-o sâmbătă seara, pe la ora 21.00. Apoi, duminică seara a venit acasă, la părinţii mei. Eu dormeam. Tatăl meu a condus-o acasă la ea, că luase somnifere. Am sunat-o pe la 12 noaptea, mi-a spus tata că a fost pe la noi. Nu-şi găsea cardul. I-am zis pe unde e, părea supărată. Apoi a sunat pe fix şi a vorbit cu tatăl meu. Stabiliseră să se ducă pe la ea, să-i lase câinii, că noi mai avem doi. Dimineaţa, la ora 3.00, am aflat de la mama ei că a murit. Mama Mălinei bâiguia, era şocată”, a declarat Sebastian.
Iubitul Mălinei a mai dezvăluit că artista era nemulţumită de ce se întâmplă în showbizul românesc şi de “vedetele” care sunt promovate în fiecare zi la televizor.
“Era scârbită de toate non-valorile de la televizor, de muzica făcută din butoane. Locuiam împreună, în apartamentul ei. Într-o criză de nervi, mi-a spus să-mi iau hainele şi să plec. Mălina avusese probleme cu alcoolul”, a mai spus el.

Vezi si

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere …