Wednesday , September 22 2021

Iubitul Malinei Olinescu: "N-ar fi stat trei ani cu un monstru"

Coleg de scenă cu Mălina, Călin Geambaşu a început să facă dezvăluiri despre relaţia pe care tânărul o avea cu artista, mult mai în vârstă decât el. Îl acuză de indiferenţă, iar spusele lui Sebi par să certifice acest lucru. De când erau îmreună, adică de trei ani, el fusese la doar trei dintre concertele trupei cu care cânta.
“Călin minte. De ce nu a zis că am lovit-o imediat după ce Mălina a murit? Pentru că nu e adevărat. Mălina nu ar fi stat trei ani cu un monstru. Nici o femeie n-ar fi stat cu un monstru”, a declarat, pentru EVZ, Sebastian Truţă.
Mălina Olinescu l-a vizitat pe iubitul ei chiar în noaptea în care s-a zdrobit de asfaltul din faţa blocului în care locuia. Sebi dormea, iar tatăl lui i-ar fi propus cântăreţei să rămână la ei. Măline i-a spus acestuia că luase somnifere şi era ameţită.
“Părinţii lui Sebi nu o suportau pe Mălina. Vorbeau urât despre ea, infect, o făceau babă, pentru că era mai în vârstă ca el”
Iubitul Mălinei a recunoscut că au existat neînţelegeri între ea şi familia lui: “Pe tatăl meu însă îl iubea. Le povestea prietenilor noştri despre el. Dar Călin nu ştie asta, pentru că el nu stătea cu noi în casă. Eu la concertele lor am fost de maximum trei ori. Călin nu mă cunoaşte şi nu ştie ce relaţie avea Mălina cu părinţii mei. Iar eu nu am înşelat-o niciodată pe Mălina”.

Vezi si

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere …