Sunday , January 29 2023

Irinuca spune peste tot ca Monica ramane in tara "pe vecie"

Irina Columbeanu se lauda peste tot ca mama ei ramane in Romania “pe vecie” si, la cateva ore dupa ce a aflat marea veste (in timpul vizitei de miercuri a Monicai la gradinita, n.r.) a vorbit cu bunica de la Bacau sa ii spuna si ei. “Mami a venit in Romania si o sa ramana pe vecie!”, a fost prima propozitie pe care fetita s-a grabit sa i-o spuna bunicii. Cel mai probabil, femeia spera ca viata ei ar putea suferi o schimbare in bine odata cu ramanerea Monicai in tara. Veronica Bulai s-a tot chinuit sa isi gaseasca un loc de munca, fara a avea, insa, succes.
Atat Irina, cat si Veronica Bulai ar putea suferi, insa, o dezamagire, intrucat, din cate sustin apropiati din anturajul Monicai, aceasta va sta in Romania maxim o luna. “S-a inteles gresit”, le-a spus Monica Gabor cunostintelor sale. Ea are de onorat in America un contract si, in plus, este implicata intr-o relatie stabila cu iubitul chinez. Contactati telefonic pentru declaratii, atat Irinel Columbeanu, cat si Monica Gabor au refuzat sa faca vreun comentariu. (sursa: Cancan)

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …