Wednesday , September 22 2021

Irina a divortat de Truica pentru amantul ei algerian

Irina Truica si Rehab Jamel, iubitul ei algerian (foto: cancan.ro)
Irina Truica, femeia care isi acuza sotul milionar ca a inselat-o cu celebra cantareata Patricia Kaas ai cu multe alte femei, ultima fiind chiar bona copiilor, are si ea povestea ei extraconjugala. Reporterii Cancan au aflat, de la un apropiat al cuplului, ca Irina are de ani buni o relatie de amor cu un magrebian.
Barbatul se numeste Rehab Jamel, cunoscut pe insula St. Maarteen drept “domnul Sofian”. In 2005, cand sotii Truica au ajuns pentru prima data in Caraibe, Jamel era un simplu sef de sala la un restaurant de fite si mergea cu ei pe post de ghid. Incet, incet, Jamel a intrat pe sub pielea sotilor Truica.Se pare ca relatia dura din 2006.
Anul trecut, Irina a insistat ca sotul ei sa cumpere vila in care isi petreceau an de an vacantele in Caraibe, asa ca milionarul Truica a semnat un cec cu multe zerouri si a achizitionat o vila in Baie Rouge, un complex rezidential unde locuiesc marii miliardari ai lumii si unde are o casa si afaceristul roman Dinu Patriciu. Fiindca sotii Truica au decis sa renoveze luxoasa vila, Irina s-a oferit sa se ocupe de tot. Asa ca, in toamna anului 2010, imediat dupa ce milionarul si-a sarbatorit ziua cu mult fast la Snagov, avand-o ca invitata speciala pe Patricia Kaas, Irina a obtinut de la sotul ei acordul sa scoata gemenele din tara si sa stea cu ele timp de 45 de zile in St. Maarteen, pentru a supraveghea lucrarile. Remus Truica a primit un telefon care avea sa-i schimbe viata. “Vino urgent in St. Maarteen, daca vrei sa nu-ti pierzi familia”, i-a spus persoana care acum a facut dezvaluirile in presa. Cand a ajuns in Caraibe, vecinii s-au uitat la el ca la un intrus si au inceput sa se intrebe cine este sotul Irinei, de fapt: romanul sau algerianul “Sofian”? “Tot atunci, Remus Truica a descoperit ca iahtul de 7 milioane de euro, pe care-l daduse cadou Irinei si care purta numele ei, era oferit spre inchiriere. Cel care se ocupa de afacere era nimeni altul decat Rehab Jamel”, a mai adaugat sursa respectiva.

Vezi si

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere …