Saturday , December 3 2022

Inna si-a cumparat casa de un milion de euro la Paris

inna1

Inna este foarte iubita in Franta, iar ea, la randul sau, se simte perfect acolo. Din acest motiv, apropiatii artistei sustin ca ea si-ar fi achizitionat o casa foarte frumoasa la Paris, pe care ar fi dat un milion de euro.
“In 2011, Inna si-a luat o vila superba,  intr-o zona foarte buna a Parisului, acolo unde au locuinte si alte personalitati din Romania, cum ar fi Ilie Nastase sau Elena Basescu si sotul ei, Bogdan Ionescu! In plus, prin apropiere  isi mai au resedinta si alte vedete de afara, care s-au indragostit de aerul parizian si au preferat sa aiba o casa in locul acela de vis! Este un imobil simplu, cu living si cateva camere, dar si un garaj spatios”, a povestit pentru WOWbiz.ro o apropiata a cantaretei.
Cantareata, in momentele in care se relaxeazaSuma de aproximativ un milion de euro nu ar fi reprezentat o problema pentru cantareata din Romania! In ciuda faptului ca pentru majoritatea oamenilor sunt multi bani, surse din preajma ei sustin ca Inna si i-ar fi recuperat relativ repede, intrucat, la scurt timp de la achizitionarea imobilului, ea a avut un turneu in America, platit foarte bine, dar si alte concerte in strainatate, pentru care a primit onorarii substantiale.
Inna si-a cumparat si in Romania o casa! Este vorba de o vila in comuna Pantelimon, acolo unde mai au imobile frumoase si Andreea Banica sau familia Maruta! E adevarat ca artista a dat pe ea “doar” 250.000 de euro, insa, din cate le-a povestit prietenilor, casa este deosebita si, in momentele in care sta in tara, ii place sa locuiasca acolo!

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …