Thursday , February 2 2023

In forma la 89 de ani: Regina Marii Britanii, surprinsa la o partida de calarie

La cei 89 de ani ai săi, regina Elisabeta a II-a a ieşit la o partidă de echitaţie, pe domeniul său de la Castelul Windsor.
regina cal

La 4 ani, Elizabetha primea primul ei poney, de la bunicul său Echitaţia, sportul preferat al Reginei Elisabeta a II-a Elisabeta a II-a practică echitaţie de la 4 ani La 4 ani, Elizabetha primea primul ei poney, de la bunicul său Echitaţia, sportul preferat al Reginei Elisabeta a II-a
Cu capul acoperit de o eşarfă şi îmbrăcată în pantaloni albi de călărie, suverana a fost însoţită la promenadă de unul dintre angajaţii săi de încredere. Regina a luat primele lecţii de călărie de la 3 ani.
Suverana Marii Britanii a fost văzută, luni, “ocupată” cu una dintre activităţile ei preferate: echitaţia. Regina, care are 89 de ani, a fost văzută plimbâmdu-se pe cal, în împrejurimile Castelului Windsor, din Berkshire.
regina cal copilDupă 62 de ani de domnie, mama prinţului Charles nu prea dă semne că ar vrea să încetinească ritmul. Ea poate fi văzută frecvent poracticând acest sport la Windsor – sport transformat în hobby încă din copilărie. La 4 ani primea deja primul ei ponei – o iapă Shetland numită Peggy – din partea bunicului ei, Regele George al V-lea.
Regina este şi patroana mai multor organizaţii ecvestre, iar în noiembrie a primit un premiu special de la prinţesa Haya.
Recunoscută ca fiind “o adevărată călăreaţă” care are o “legătură extraordinară” cu caii săi, Elisabeta a II-a a fost onorată pe viaţă cu Premiul Federaţiei Ecvestre Internaţionale, într-o ceremonie privată la Palatul Buckingham.
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …