Thursday , February 2 2023

Ilinca Vandici a plans in direct din cauza Gabrielei Cristea

Tatăl Gabrielei Cristea a făcut-o pe Ilinca Vandici să plângă în direct, in timpul emisiunii pe care o modereaza la Acasa TV. Bărbatul a povestit cum a fost afectată soția sa că nu i-a fost îndeplinită ultima dorință, aceea de a-și vedea fiica înainte să moară, dar și cum a fost întreaga familie afectată de faptul că Gabi Cristea nu a mers nici măcar la înmormântarea celei care a adus-o pe lume.
“Rudele s-ar fi bucurat dacă ea ar fi venit la înmormântare. Pentru mine, Gabi era viata mea. A fost un copil iubit, ea știe cat de mult mi-am dorit o fetiță”, a spus tatăl Gabrielei Cristea, moment în care Ilinca Vandici a început să plângă.
“Îmi vine totuși greu să cred că un copil, indiferent ce i-ar fi făcut un părinte, ar fi capabil de gesturile astea. Eu nu îl mai am pe tatăl meu din păcate și nu pot să cred că aș fi putut face așa ceva. Îmi e dor de el în fiecare clipă”, a spus, printre suspine și lacrimi, prezentatoarea TV.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …