Saturday , December 9 2023

Iata cum i-a schimbat MasterChef pe cei trei jurati

Juraţii emisiunii MasterChef, de la PRO TV, au devenit, peste noapte, idolii românilor. Libertatea a stat de vorbă cu cei trei aşi în ale bucătăriei, acum, la finalul primei ediţii.
Florin Dumitrescu si-a postat pe facebook o fotografie dupa ce a renuntat la barba
La scurt timp după încheierea filmărilor pentru MasterChef, juratul Florin Dumitrescu a renunţat la barbă. Numai că în momentul în care şi-a postat fotografia pe contul său de Facebook fanii l-au încurajat să revină la vechiul look, pe motiv că aşa e mai sexy. Oricum, la următoarea ediţie a emisiunii Florin va purta din nou barbă, pentru a le face pe plac româncelor.
Catalin Scarlatescu: “Aveam 118 kilograme, iar acum am 104 kilograme. Mi-am dorit asta, îmi spuneau şi prietenii că deja am luat proporţii, plus că ecranul TV îţi adaugă «din oficiu» câteva kilograme. Am eliminat pâinea, am mâncat mai mult peşte şi salate. Beau multă apă, în jur de 6 litri pe zi. Nu mănânc nimic după ora 20.00 şi niciodată stând în picioare!”.
Sorin Bontea: “Nu sunt obişnuit cu atâta atenţie, la început mi-a fost greu să mă familiarizez cu asta. Când îmi iau fetiţa de la şcoală, de exemplu, copiii vin mereu la mine şi îmi pun tot feluri de întrebări legate de emisiune, vor să facă poze cu mine sau să le dau autografe. Într-o zi cred că am dat 100 de autografe. Şi la piaţă când merg sunt mereu oprit de vânzători”.

Vezi si

Actorul Ryan O’Neal, celebru pentru rolul din Love Story, a încetat din viaţă

Actorul american Ryan O’Neal, cunoscut pentru rolurile din filmele lui Stanley Kubrick, “Love Story” şi …