Friday , September 17 2021

Harvard a retras 10 studenți din cauza unor postări pe Facebook

harvard

10 tineri acceptați inițial la Harvard au fost respinși de universitate după ce au postat meme-uri pe Facebook despre viol, copii morți și Holocaust, notează Fortune.
Universitatea Harvard a anulat admiterea a zece tineri care trebuiau să fie în promoția 2021, după investigarea unor mesaje pe care le-au descoperit publicate pe un grup privat Facebook.
Tinerii s-au cunoscut online pentru că făceau parte dintr-un grup de Facebook de studenți proaspăt admiși administrat de reprezentați ai Universității Harvard.
Câțiva studenți și-au făcut mai târziu un grup privat. Acolo ei postau glume legate de viol, Holocaust, de abuzul copiiilor din Mexic. Unul dintre ei a publicat un mesaj prin care compara spânzurarea unui copil mexican cu „timpul pentru pinata”.
Reprezentații universității nu au explicat decizia de anulare a admiterii studenților, întrucât au spus că nu vor comenta public despre situații private.
Conform politicii renumitei universități, Harvard poate retrage dreptul tinerilor admiși dacă sunt puse la îndoială onestitatea, maturitatea și caracterul moral al studenților.
Reacția online a fost, în mare, una pozitivă. Au exista însă și voci care se întreabă dacă nu cumva reprezentații Harvard au mers prea departe cu această măsură.
digi24.ro

Vezi si

Zacuscă, salată de vinete, caracatiță, vită de Argentina și langustine. Meniul de la nunta Simonei

Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc, sărbătorind evenimentul la beach-clubul Fratelli din Mamaia. …