Sunday , April 28 2024

Cea mai bună poantă după reducerea sentinței lui Halep vine de la tenismenul John Millman

Simona Halep (32 de ani) poate reveni imediat în circuitul WTA, după ce suspendarea sa de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Mesajele din toată lumea tenisului și nu numai au curs necontenit de la decizia comunicată marți.

Marele Boris Becker i-a transmis Simonei Halep poate cel mai puternic mesaj, după decizia TAS: “Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare… ei vor fi armura ta strălucitoare în continuare! Abia aşteptăm să te vedem din nou pe teren”, a comentat Boris Becker la postarea Simonei Halep de pe Instagram, după decizia TAS.

Tenismanul australian John Millman a reacționat cu o glumă cu țintă la Mouratoglou: “E grozav să văd că Simona e eligibilă să joace din nou. Nu-l lăsa pe Patrick lângă băuturile tale când vei reveni!”, cu aluzie la faptul că testul antidoping pozitiv al româncei a survenit în perioada în care aceasta colabora cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou, din cauza unui supliment alimentar contaminat, oferit de echipa academiei sale (foto).

Legendara Billie Jean King a reacţionat pe reţeaua de socializare X, după vestea reducerii suspendării Simonei Halep: “Asta este o veste grozavă. Sunt foarte fericită pentru @Simona_Halep”.

Jucătoarea franceză de tenis Alize Cornet a comentat astfel: “Singurul rezultat posibil din acest întreg scandal. Bine ai revenit, Simona”.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a transmis și el un mesaj pentru fostul lider mondial: “Integritate, onestitate şi o luptătoare în esenţă. Ai clasă, Simo. Bravo şi bine ai revenit acolo unde îţi este locul”.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …