Monday , July 22 2024

Gwyneth Paltrow a mâncat mult pui prajit pentru rolul din "Country Song"

Actriţa Gwyneth Paltrow a fost forţat\ s\ m\nânce mult pui pr\jit, îngr\[ându-se cu nou\ kilograme pentru a putea juca rolul unei cânt\reţe alcoolice în noua producţie cinematografic\ “Country Song”, potrivit contactmusic.com.
Celebr\ pentru silueta ei fin\, actriţa s-a îngr\[at cu nou\ kilograme pentru acest rol, îns\ transformarea a fost foarte dureroas\, mai ales pentru instructorul ei de fitness, Tracy Anderson.
“Au pus-o s\ m\nânce o gr\mad\ de pui pr\jit. A fost frustrant pentru mine, dar au vrut s\ ia în greutate. Când am antrenat-o pentru primul film “Iron Man”, am ajutat-o s\ sl\beasc\ peste 13 kilograme [i de atunci [i-a menţinut silueta”, a declarat Tracy Anderson pentru people.com.
Totu[i, Gwyneth Paltrow a reu[it s\ sl\beasc\ repede dup\ terminarea film\rilor la “Country Song” [i este preg\tit\ s\-[i arate silueta, ea urmând s\ debuteze în muzica country miercuri sear\, la gala Country Music Awards, organizat\ în Nashville.
Gwyneth Paltrow, în vârst\ de 38 de ani, care este c\s\torit\ cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, va avea un mic rol [i în serialul de televiziune de succes “Glee”. Actriţa va juca rolul unei profesoare suplinitoare care se îndr\goste[te de [eful corului [colii, Will Schuester, [i va cânta trei sau patru piese în acest episod care va fi difuzat la mijlocul lui noiembrie.
Paltrow a câ[tigat un premiu Oscar pentru rolul s\u din filmul “Shakespeare îndr\gostit” (1998).

Vezi si

Mesajele vedetelor de la Hollywood, după retragerea lui Biden, de la Robert De Niro la Cher și Jamie Lee Curtis

Vedetele de la Hollywood au reacţionat la vestea că preşedintele SUA, Joe Biden, renunţă la …