Tuesday , June 18 2024

Matt Damon a acceptat rolul din „Oppenheimer”, deși îi promisese soției că ia o pauză de la actorie. Cu o excepție

Matt Damon a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Entertainment Weekly, că i-a promis soției sale că va lua o pauză de la actorie, însă cu o singură condiție: dacă îl sună Christian Nolan, nu îl va refuza. Soția lui, Luciana, a fost de acord.

Matt Damon a povestit că stabilise cu partenera lui să ia o pauză de la actorie, pauză care a fost pusă în așteptare după ce Christian Nolan l-a sunat pentru a-i propune să joace în „Oppenheimer”.

„Știu că sună incredibil, dar e realitatea”, a spus Damon, adăuugând: „Trebuie să spun, fără să ofer alte detalii, că am negociat cu soția mea o pauză de la actorie. Am jucat în „Interstellar”, apoi Chris m-a pus în așteptare pentru câteva roluri. Astfel, am negociat, în cadrul unei ședințe de terapie de cuplu, să iau o pauză, cu o singură condiție: dacă Nolan mă sună, atunci totul se anulează. Și m-a sunat, așa din senin”, a mărturisit actorul.

Potrivit Variety, Christian Nolan l-a sunat pe Damon pentru a-i propune rolul lui Leslie Groves, care era unul dintre directorii Manhattan Project în „Oppenheimer”.

Matt Damon și Luciana Barroso trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani.  Luciana era chelneriță într-un bar atunci când Matt Damon a intrat pentru a lua o pauză de la filmări. Actorul de la Hollywood s-a îndrăgostit pe loc, iar de atunci a început relația lor, care continuă și astăzi. După doi ani de relație, Matt și Luciana au decis să se căsătorească, iar în prezent au aproape 18 ani de căsnicie și trei fiice, pe Isabella, în vârstă de 16 ani, pe Gia, în vârstă de 14 ani, și Stella, în vârstă de 12 ani. De asemenea, Matt a adoptat-o și pe Alexia, fiica de 24 de ani a soției sale.

filmnow

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: