Gianni Versace, omorât de mafie pentru ca nu si-a platit datoriile

reportersite
6/12/10 ora:9:40pm

Gianni Versace era sp\l\tor de bani pentru mafie [i a fost omorât de aceasta pentru c\ nu [i-a onorat datoriile. Versiunea mor]ii designerului este lansat\ de un fost membru al mafiei calabreze, N’drangheta, Giuseppe Di Bella, în cartea “Metastasi”.
Gianni Versace, afirm\ mafiotul, era folosit de na[ul Paolo De Stefano s\ spele bani pentru organizatie. “Râuri de bani curgeau din droguri, extorc\ri, c\m\t\rie, care trebuiau sp\la]i, prin intermediul barurilor, restaurantelor, propriet\]ilor sau bunurilor de lux, dar [i prin intermediul afacerilor curate cum era cea a lui Versace”. Îns\ acesta nu [i-a pl\tit datoriile, iar na[ul a ordonat asasinarea lui.
Ceea ce afirm\ fostul mafiot este demn de luat în seam\, crede reprezentantul Departamentului Antimafia al Poli]iei din Roma, Giancarlo Capaldo, întrucât “Di Bella este informator [i datele pe care ni le-a furnizat de-a lungul timpului s-au dovedit corecte”.  De aceea, a [i fost deschis un dosar pe baza informa]iilor date de el privind moartea lui Versace.
Gianni Versace a fost împu[cat în 1997, pe treptele apartamentului s\u din Miami, de asasinul Andrew Cunanan. Familia Versace a catalogat afirma]iile mafiotului drept “false [i ru[inoase”, scrie telegraph.co.uk, [i-[i “rezerv\ dreptul de a-i ap\ra memoria [i reputa]ia lui Gianni Versace la tribunal”. t