Thursday , December 1 2022

George Clooney le-a dăruit prietenilor câte un milion de dolari

Actorul George Clooney a dat fiecaruia dintre cei 14 cei mai buni prieteni ai sai cate un milion de dolari pentru ca l-au ajutat la inceputul carierei, noteaza BBC. Rande Gerber, care este un apropiat al actorului de multi ani, a spus ca gestul surpriza al lui Clooney a avut loc in 2013.

clooney “Suntem un grup de tipi pe care l-am denumit ‘Baietii’. George m-a sunat pe mine si pe restul ‘baietilor’ si ne-a spus: treceti data de 27 septembrie 2013 in calendar. Toata lumea vine la mine acasa pentru cina”, a povestit Rande.
Cand grupul a ajuns la casa actorului, fiecare a gasit o valiza pe locul lui de la masa. George a inceput spunand: Ascultati, vreau sa stiti cat de mult ati insemnat pentru mine si cat contati in viata mea. Cand am venit in Los Angeles am dormit pe canapelele voastre. Sunt foarte bucuros ca va am in viata mea si nu as fi ajuns unde sunt fara voi toti”, le-ar fi spus Clooney.
Cand au deschis valizele, spune Rande, fiecare a gasit 1 milion de dolari in bancnote de 20 de dolari.
“Nu trebuie sa va faceti griji pentru copii, pentru – stiti voi – scoli – , nu trebuie sa va mai faceti griji pentru rata la casa”, le-ar mai fi zis Clooney.
Potrivit lui Rande, pe langa banii oferiti, Clooney le-a si platit taxele pentru anul acela.
Unii dintre prietenii actorului chiar aveau nevoie de acei bani. Unul dintre ei lucra in Texas la un bar din aeroport pentru a-si intretine familia si se ducea la munca zilnic cu bicicleta”, a mai dezvaluit Rande.

 

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …

One comment

  1. pai da , asta inseamna sa fii om , sa ai valori morale, si sa respecti pe cine te ajuta in viata !
    STANDARDE DE URMAT!