Tuesday , February 27 2024

Gandhi bisexual? A locuit timp de doi ani cu partenerul sau

O controversată biografie a lui Mahatma Gandhi publicată de Joseph Lelyveld arată că părintele indian al independenţei ar fi fost bisexual, părăsindu.şi nevasta pentru un alt bărbat, cu care a trăit în concubinaj, informează Daily Mail, în ediţia electronică.
Potrivit autorului cărţii,Gandhi ar fi fost îndrăgostit de atletul evreu neamţ, Hermann Kallenbach. “Cât de puternic ai ajuns să-mi posedezi trupul. Răzbunarea ta este sclavagismul meu”, se confesa Gandhi, potrivit autorului biografiei.
Kallenbach s-a născut în Germania, dar a emigrat în Africa de Sud, unde a devenit un arhitect extrem de bogat. El şi Ghandi au devenit, în acea perioadă, extrem de apropiaţi.
Presupusul cuplu ar fi locuit timp de doi ani împreună, într-o casă construită de Kallenbach, cei doi oferindu-şi “multă dragoste, atât de multă, cât nu a văzut o lume întreagă”.
Toate aceste dezvăluiri incredibile au fost publicate în biografia intitulată “Un suflet măreţ: Mahatma Ghandi şi lupta lui cu India”, care dezvăluie multe alte detalii picante din viaţa legendarului indian.

Vezi si

Paul McCartney dezvăluie semnificația ascunsă din spatele versurilor piesei “Yesterday”

Paul McCartney a dezvăluit adevărata semnificație a versurilor “I said something wrong, now I long …