Sunday , February 5 2023

Gabi Firea, ironizata de Mihaela Radulescu pentru noua emisiune

Gabi Firea a trecut la divertisment. A înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu şi ale ei celebre duminici în familie. Schimbarea a fost făcută săptămâna trecută, cind a avut loc prima editie a emisiunii duminicale “Gabi Firea Show”.
Surse din anturajul Mihaelei Radulescu, citate de click.ro, spun că aceasta ar fi ironizat-o, spunând că “Gabi Firea Show” are legatură cu politica, mai ales că anul acesta este electoral, iar soţul ei, Florentin Costel Pandele, are nevoie de mai mult spijin, desigur, în cazul în care îşi anunţă candidatura la vreo primărie…
Mihaela Rădulescu a renunţat la televiziune în urmă cu ceva vreme, vedeta a prezentat ani la rând, la Antena 1, «Duminica în familie». În cele din urmă, fosta soţie a afaceristului Elan Schwartzenberg a renunţat la televiziune şi s-a retras la Monte Carlo, spunând că va mai apărea la TV numai în ediţii speciale. Fapt ce s-a şi întâmplat! Diva a prezentat în perioada sărbătirolor de iarnă emisiunea «Între prieteni». La scurt timp după Anul Nou, producătorii de la Antena 1 au început pregătirile pentru emisiunea «Gabi Firea Show detronând-o pe Mihaela.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …