Saturday , May 18 2024

Fratele Paulei Seling a fost ÎNCĂTUŞAT pe stradă. Este cercetat pentru distrugere

Paul Seling, fratele cântăreței Paula Seling, este cercetat pentru distrugere. Acesta a încercat să distrugă un magazin din Baia Mare.
paul seling

Paul Seling a fost prins, marţi noapte, în timp ce încerca să vandalizeze, folosind vopsea de culoare galbenă, sediul unui magazin situat pe bulevardul București din Baia Mare. Fratele Paulei Seling a vandalizat și sediul Uniunii Artiștilor Plastici și a comis și alte acte de distrugeri de-a rândul anilor.De altfel, el s-a şi „lăudat” cu faptele lui pe Facebook, postând imagini cu cladirile murdărite de vopsea.
paul seling vopseaFratele Paulei Seling a fost amendat cu suma de 300 de lei de către polițiștii locali, iar cei de la Poliția municipiului Baia Mare îl cercetează acum pentru acte de distrugere. În declarația făcută în fața oamenilor legii acesta și-a recunoscut vina, scrie actualmm.ro.
“În urma declarației pe care noi am luat-o, persoana în cauză și-a recunoscut fapta anterioară. Mai mult decât atât, potrivit declarației lui, a mai savârșit și alte acte de vandalism în trecut cum ar fi cele asupra unui restaurant din Centrul Vechi, a unui sediu de firme de pe strada Victoriei, Colegiului Național „Gheorghe Șincai”, Liceului de Arte precum și asupra Coloniei Pictorilor”, a declarat Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale din Baia Mare.
Politistii l-au incatusat pe fratele cantaretei, intrucat era violent.
romaniatv.net
 
 

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …

One comment

  1. sa plateasca daunele facute si sa stea dupa gratii , e un derbedeu cunoscut. Amenda 300 lei , ris sincurcile de asta