Tuesday , February 27 2024

Elizabeth Hurley: M-am despărţit de soţul meu în urmă cu câteva luni

Actriţa Elizabeth Hurley, acuzată de infidelitate în presa britanică, a anunţat, duminică, printr-un mesaj postat pe Twitter, că s-a despărţit de câteva luni de soţul ei, magnatul indian Arun Nayar, informează dailymail.co.uk.
Potrivit tabloidelor britanice, Liz Hurley ar fi avut, săptămâna trecută, o aventură cu jucătorul de crichet australian Shane Warne, cei doi fiind fotografiaţi după ce ar fi petrecut două nopţi la un hotel londonez unde sportivul era cazat.
Un tabloid britanic a publicat, duminică, fotografii în care Liz Hurley şi Shane Warne, în vârstă de 41 de ani, cunoscut pentru numeroasele sale aventuri, se sărută şi se îmbrăţişează.
Duminică seară, actriţa britanică a dorit să răspundă acuzaţiilor de infidelitate şi a postat un mesaj pe Twitter, în care a declarat că s-a despărţit de soţul ei, Arun Nayar, “în urmă cu câteva luni”, fără să facă însă nicio referire la presupusa ei relaţie cu Shane Warne.
“Nu este o zi prea bună pentru mine. Ca să fie clar pentru toată lumea, soţul meu, Arun, şi cu mine ne-am despărţit în urmă cu câteva luni. Membrii familiilor noastre şi prietenii apropiaţi sunt la curent cu acest lucru”, a declarat actriţa britanică.
Potrivit presei britanice, Elizabeth Hurley şi Shane Warne s-au cunoscut în iulie, la o cursă de cai, şi de atunci au schimbat mesaje pe Twitter.
Cei doi au luat masa împreună marţi seară, discutând şi râzând ca nişte vechi prieteni, iar în seara următoare au flirtat din nou de faţă cu fostul logodnic al lui Liz, Hugh Grant. În cea de-a doua noapte petrecută împreună, ei au stat în camera de hotel peste 11 ore. Joi au fost văzuţi din nou sărutându-se în timpul unei mese la un restaurant din Chelsea.
Liz Hurley, în vârstă de 45 de ani, este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, iar în 2007 s-a căsătorit cu magnatul indian Arun Nayar. Anul trecut au existat zvonuri privind problemele din căsnicia lor, care au fost însă negate cu hotărâre de Liz Hurley.
Shane Warne a fost căsătorit cu Simone, cu care are trei copii: Brooke, în vârstă de 13 ani, Jackson, de 11 ani, şi Summer, de 8 ani. Cei doi s-au despărţit după o serie de aventuri ale lui Shane şi au divorţat în 2007, însă au încercat să-şi reia relaţia în 2009. Încercarea a eşuat, dar Warne încă locuieşte cu fosta lui soţie la Melbourne.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …