Wednesday , February 8 2023

Elena Udrea, prima fotografie de gravida, in Costa Rica

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au petrecut un weekend de vis în Costa Rica, iar drept dovadă stau fotografiile pe care logodnicul fostei blondei de la Cotroceni le-a făcut publice pe o rețea de socializare.
udrea gravida costa rica

În urmă cu puțin timp, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a făcut publică o fotografie în care apare pe o plajă din Costa Rica alături de iubita sa. În poza cu pricina se vede destul de clar burtica de gravidă pe care o etalează Elena Udrea.
Fosta blondă de la Cotroceni și Adrian Alexandrov s-au bucurat din plin de fiecare moment pe care l-au petrecut împreună. Mai mult decât atât, logodnicul Elenei Udrea care este un împătimit al sporturilor nautice a profitat de acestă vacanță în Costa Rica și a testat placa de surf.
Elena Udrea este urmărită general, în mod oficial, de către Poliţia Română. Pe site-ul instituției a apărut fotografia fostului ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, iar la motivul urmăririi este trecut mandatul de executare a pedepsei emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală, după decizia instanţei supreme. Tot pe site-ul Poliției, se arată că faptele pentru care Elena Udrea este căutată sunt luare de mită şi abuz în serviciu.
cancan.ro

Vezi si

Prințul Harry și Meghan, audiați într-un proces intentat de sora vitregă a ducesei de Sussex

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor fi audiaţi în cadrul unui proces civil intentat …