Friday , June 14 2024

Ea 50.000 de euro, el 30.000 de euro. Gabi Cristea si Marcel Toader au scos bani frumosi din balacareala divortului la TV

cristea-toader

Surse bine informate au dezvăluit pentru Libertatea că Marcel Toader, fin cunoscător al ingineriilor financiare, ar fi încasat o mică avere din apariţiile televizate care au precedat mult aşteptatul divorţ. Nici fosta lui sotie, Gabriela, nu s-a lasat mai prejos.
Concret, ar fi vorba de un contract semnat cu o televiziune de prim rang, Antena 1, care i-ar fi oferit lui Toader câte 10.000 de euro pe lună, pentru “a da din casă” toate picanteriile unei căsnicii eşuate.
Cum bălăcăreala televizată a fost “programată” să se întindă pe o perioadă de trei luni, e uşor de calculat suma care i-ar fi intrat în buzunar fericitului burlac: 30.000 de euro! De cealaltă parte, Gabriela Cristea stă chiar mai bine decât drăguţul ei fost soţ. Ea, ca o recunoscută vedetă TV ce este, s-a învârtit mai cu folos la divorţ.
Bruneta şi-ar fi negociat, cu o altă televiziune cu pretenţii de la noi, un contract şi mai bănos: 5.000 de euro pe lună salariu, timp de opt luni, atât cât va ţine noua emisiune în care va fi distribuită din toamnă.
În total, 40.000 de euro, la care se mai adaugă, bineînţeles, graţie apariţiilor siropoase de la TV, dinainte de divorţ, încă 10.000 de euro.
50.000 de euro cu totul! Nu-i rău pentru un divorţ consumat în văzul lumii, la ore de maximă audienţă.
În lumea mondenă a Bucureştiului circulă o ipoteză uluitoare cu privire la divorţul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader. Se vorbeşte că ei ar fi înscenat totul pentru a stoarce bani de la televiziunile care “vând” subiecte fierbinţi.
Ţinând cont că amândoi chiar au câştigat sume frumoase din acest divorţ, doar participând la showuri specializate în picanterii ieftine, ipoteza are o doză bună de credibilitate. Unde mai pui că Gabriela Cristea şi-a promovat, pe această cale, şi afacerea cu rochii de mireasă, pe care a dezvoltat-o în centrul Bucureştiului.

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: