Tuesday , April 23 2024

Dupa ani de negari vehemente, sotia lui Kurt Cobain recunoaste ca s-a drogat in timpul sarcinii

courtney love

Dupa ce, ani de-a randul, a negat ca s-ar fi drogat in timpul sarcinii, Courtney Love, solista trupei Hole, sotia raposatului Kurt Cobain (Nirvana), a recunoscut ca informatia este adevarata.
Declaratia vine la 23 de ani distanta chiar in documentarul despre viata lui Kurt Cobain, lansat in weekend la Festivalul de Film Sundance, informeaza ContactMusic.
In filmul “Kurt Cobain: Montage of Heck”, cantareata recunoaste ca, in timp ce era gravida cu Frances Bean, s-a drogat cu cocaina. “M-am drogat o data, apoi m-am oprit. Stiam ca va fi in regula”, marturiseste ea (foto cu fiica sa).
La acea vreme, presa a scris ca Love a luat droguri in sarcina, insa aceasta a negat de fiecare data acest lucru. “Negam fara echivoc asta… Cum a aflat ca e insarcinata, Courtney imediat a contactat un obstetrician si un medic specializat in dependenta chimica si se afla in grija lor de atunci. A fost asigurata ca se poate astepta la un copil sanatos”, a anuntat purtatorul sau de cuvant de atunci.
In ciuda negarilor, Love si sotul ei chiar au pierdut pentru o vreme custodia fetitei lor. Cantareata sustine chiar ca sinuciderea sotului ei, din 1994, ar fi avut de-a face cu informatiile rautacioase aparute in presa.
De altfel, si regizorul documentarului, Brett Morgen, a declarat recent pentru Vanity Fair ca s-a gandit mult daca sa lase marturisirea lui Love in film, declarand ca, intr-adevar, cele scrise in presa au contribuit la “caderea” lui Cobain. “Da, erau niste drogati, dar nu faceau rau nimanui, iar articolul a avut un efect imens asupra psihicului lui Kurt. Nu cred ca si-a revenit niciodata, pentru ca le-au luat copilul”.
Documentarul, ce poate fi vazut gratuit online, a fost produs chiar de Frances Bean Cobain, fiica lui Love si a lui Cobain, in varsta de 22 de ani. Pelicula va fi difuzata pe HBO pe 4 mai.

Vezi si

FOTO. Celine Dion, despre boala ei teribilă: “Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu”

Celine Dion a pozat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei Vogue Franța. Artista …