Friday , December 9 2022

De ce nu vrea sa fie tatal lui Teo langa fiica lui, la Viena?

Părinţii lui Teo Trandafir află noutăţile despre starea fiicei lor de la televizor, pentru că singurul om de legătură de la Viena, Marian Teodorescu, alias Dom’ Profesor, nu le mai răspunde la telefon după ultima şi cea mai dificilă intervenţie chirurgicală. Tatăl vedetei a declarat, pentru Ring, că a încercat de mai multe ori să-l contacteze telefonic pe apropiatul lui Teo, în timp ce Dom’ Profesor s-a confesat pe Facebook spunând că doctorul Ion Uţă nu l-a mai apelat de… două luni.
„Nu ştiu de ce spune că nu l-am sunat, pentru că eu am mai vorbit cu el (Marian Teodorescu – n.r.) pe acel număr. Mi-a răspuns când Teo se simţea mai bine, înainte să fie operată. Am înţeles că se află într-o stare de izolare medicală pentru tratament şi n-am mai sunat. N-avea rost. Am mai apelat în aceste zile pe numărul acesta şi a sunat până s-a închis apelul”, a spus Ion Uţă.
Întrebat de ce nu merge la Clinica AKH, unde e internată Teo, tatăl vedetei a explicat: „Nu mă aflu la Viena pentru că nu are rost. N-aş avea ce să fac acolo. Să mă apuc să plâng pe patul fetei mele ar însemna să-i înrăutăţesc situaţia. Tot ce am de făcut e să aştept să vină acasă şi să-mi reiau relaţiile minunate pe care le aveam cu fata mea. Nu avea rost să merg să stau la poarta spitalului, pentru că în niciun caz în salon nu poţi sta cu bolnavul operat de pancreatită, că peritoneul e deschis şi se face lavaj. Nici cu Maia nu are rost să stau. Doicile stau cu ea, locuinţa lor e bine ordonată de aceste doamne care stau cu fata şi iarăşi… Ce să caut eu?! Ce să-i spun eu Maiei? Lucrurile sunt stabile şi armonioase, nu e nicio problemă”.
Pentru a-i alina Maiei dorul de mama, Marian Teodorescu i-a trimis din partea lui Teo mărţişoare şi alte câteva surprize.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …