Saturday , July 13 2024

Dan Bittman, impresionat pana la lacrimi de un concurent la X Factor

La scurt timp după ce un concurent a urcat pe scena “X Factor” şi a interpretat magistral o piesă, juratul Dan Bittman a izbucnit în lacrimi. Cântăreţului i-au trebuit minute bune ca să-şi revină, scrie libertatea.ro.
Deşi pare un jurat stăpân pe sine, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a dovedit că are un suflet sensibil şi, poate pentru prima dată în viaţă, fanii lui îl vor vedea cu lacrimi pe obraz.
Artistul a rămas profund impresionat de povestea de viaţă a unui concurent, cât şi de vocea lui deosebită: “Trec prin momente foarte grele şi mi-ai demonstrat că nu există greutăţi pe pământ, mi-ai dat putere să pot trece şi eu peste greutăţile mele. Este un mare privilegiu pentru mine că te-am cunoscut”, i-a spus Bittman participantului.
Emoţionantă a fost pentru Dan Bittman şi melodia aleasă de concurentul “X Factor”, aceasta amintindu- i de mama lui, care a părăsit această lume în urmă cu trei luni.
Cine este solistul care l-a făcut pe Dan Bittman să verse lacrimi şi care este cutremurătoarea poveste de viaţă a concurentului veţi afla duminică, la Antena 1, de la ora 20.30, într- o ediţie spectaculoasă a emisiunii “X Factor”.

Vezi si

Sharon Stone povestește cum a pierdut milioane de dolari

Sharon Stone a povestit cum „au profitat” de ea oamenii, din punct de vedere financiar, …