Dan Bălan, Inna, Deepcentral, Connect-R şi Edward Maya & Vika Jigulina, nominalizaţi la MTV EMA 2010

21 septembrie 2010, 16:00

Inna, nominalizata la premiile MTV Europe

Dan Bălan, Inna, Deepcentral, Connect-R şi Edward Maya & Vika Jigulina au fost nominalizaţi la categoria Best Romanian Act la gala MTV Europe Music Awards 2010 (MTV EMA), care va avea loc la Madrid, pe 7 noiembrie, informează mtv.ro.

Anticipatul debut solo al lui Connect-R, „Dacă Dragostea Dispare”, este o combinaţie de soul, R&B, reggae şi hip-hop. Single-ul său „Burning Love” a fost hitul acestei veri.

Dan Bălan, cântăreţ, compozitor şi producător din Republica Moldova, a cunoscut succesul cu trioul eurodance O-Zone. Hitul lor „Dragostea din Tei” – cunoscut şi ca „The Numa Numa Song” – a ajuns pe primul loc în topurile din 32 de ţări. Cel mai nou single al său se numeşte „Justify SEX”.

Albumul de debut cu acelaşi nume al celor de la Deepcentral a dat naştere la trei single-uri de mare succes, inclusiv mega-hitul „In Love”, care a ocupat prima poziţie în topul Nielsen timp de 7 săptămâni şi a devenit cel mai difuzat single pe staţiile de radio din România în 2010.

Single-ul lui Edward Maya şi Vika Jigulina „Stereo Love” a avut un succes incredibil în topurile din întreaga lume, obţinând prima poziţie în clasamentele din Franţa şi Italia, a patra poziţie în topurile din Marea Britanie şi prima poziţie în American Billboard Dance Chart.

Cu single-urile „Hot”, „Love” şi „Déjà vu”, Inna a devenit un nume important al muzicii de club din România. Cel mai nou single al ei, „Amazing”, a intrat pe prima poziţie a topurilor din mai multe ţări. Inna a câştigat Best Romanian Act la ediţia de anul trecut a MTV EMA.

Cântăreţele Lady Gaga şi Katy Perry au primit câte cinci nominalizări la gala MTV European Music Awards (EMA) din 2010, care va avea loc pe 7 noiembrie, la Madrid.

Ambele cântăreţe vor fi însoţite de o altă concurentă puternică, Rihanna, în trei dintre cele cinci categorii – „cel mai bun artist pop”, „cea mai bună cântăreaţă” şi „cel mai bun cântec”.

La categoria „cea mai bună cântăreaţă”, cele trei artiste concurează cu Miley Cyrus şi Shakira.

La categoria „cel mai bun cântăreţ” au fost nominalizaţi Eminem, Justin Bieber, Usher, Enrique Iglesias şi Kanye West.

Piesele „California Gurls”, interpretată de Katy Perry, şi „Telephone”, interpretată de Lady Gaga în duet cu Beyonce, vor concura la categoria „cel mai bun videoclip”, la care au mai fost nominalizate clipurile cântecelor „Kings and Queens” (30 Seconds To Mars), „Prayin'” (Plan B) şi „Love the Way You Lie” (Eminem în duet cu Rihanna).

La categoria „cea mai bună trupă rock” au fost nominalizate grupurile Kings of Leon, Linkin Park, Thirty Seconds To Mars, Muse şi Ozzy Osbourne. La categoria „cel mai bun artist hip hop” au fost nominalizaţi T.I., Eminem, Kanye West, Lil Wayne şi Snoop Dogg.

reportersite