Monday , April 15 2024

Cine sunt vedetele care vor decerna premii duminică la Gala Oscar

Cea de-a 95-a ediție anuală a Premiilor Academiei are loc duminică și treptat sunt dezvăluite numele starurilor ce vor prezenta grandiosul spectacol. O listă a fost făcută publică, în care vedem câteva nume ale vedetelor implicate în ceremonia de decernare a premiilor. Printre acestea, Antonio Banderas (foto), Hugh Grant, Nicole Kidman și Salma Hayek Pinault.

Pe lista prezentatorilor se află vedete membre ale Academiei, care au o carieră semnificativă, care au făcut istorie în industria cinematografiei sau care sunt pe cale să facă istorie. Printre aceștia se mai numără Halle Bailey, Elizabeth Banks, Jessica Chastain, John Cho, Andrew Garfield, Danai Gurira, Florence Pugh și Sigourney Weaver.

O listă anterioară anunța și mai multe vedete, printre care Zoe Saldaña, Emily Blunt, Glenn Close, Janelle Monáe, Deepika Padukone, Jennifer Connelly și Ariana DeBose.

Multe dintre staruri sunt ele însele nominalizate la Premiile Oscar, în timp ce alții sunt implicați în proiecte interesante de la Hollywood, arătând o imagine exactă a felului în care lucrează Academia astăzi.

Antonio Banderas și Salma Hayek sunt prieteni de multă vreme și ambii au atins celebritatea cam în același timp. Au turnat multe filme împreună, printre care „Desperado”, „Once Upon a Time in Mexico” și multe altele. Anul trecut, cei doi au colaborat la filmul „Puss in Boots 2: The Last Wish”, care a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun film de animație.

Cel mai așteptat eveniment din lumea filmului va avea loc pe 12 martie, la Dolby Theatre din Los Angeles, California.

Vezi si

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de …