Wednesday , February 21 2024

Charlie Sheen, supus unei evaluari psihiatrice, dupa ce a fost gasit gol si beat într-un hotel

Actorul american Charlie Sheen a fost supus unei evalu\ri psihiatrice [i se va interna într-o clinic\ pentru dezalcoolizare, dup\ ce a fost descoperit gol [i beat într-o camer\ de hotel complet devastat\, informeaz\ dailymail.co.uk.
Actorul în vârst\ de 45 de ani nu a anun]at înc\ numele clinicii în care se va interna, îns\ presa american\ sus]ine c\ acesta va face din nou o “incursiune” în clinica Promises din Malibu.
Potrivit RadarOnline, decizia actorului american de a se interna într-o astfel de clinic\ a fost luat\ dup\ ce acesta a avut din nou un comportament scandalos, mar]i diminea]\, la New York.
“Charlie se va interna pentru dezalcoolizare. Acesta este planul pentru moment. {tie c\ trebuie s\ fac\ ceva”, a declarat o surs\.
Potrivit presei americane, actorul a devastat o camer\ de hotel, dup\ ce a consumat cantit\]i mari de alcool, în compania unei prostituate. El s-a înfuriat foarte tare atunci când a crezut c\ [i-a pierdut portofelul [i telefonul mobil. Agen]ii de paz\ de la Plaza Hotel din New York l-au g\sit gol [i beat în camera sa, mar]i, la ora 2 a.m.
În acela[i hotel se afla [i fosta lui so]ie, actri]a Denise Richards, cazat\ într-o alt\ camer\, împreun\ cu cele dou\ fiice ale fostului cuplu: Sam, în vârst\ de [ase ani, [i Lola, în vârst\ de cinci ani.
Starul serialului “Doi b\rba]i [i jum\tate” ar fi declarat în fa]a ofi]erilor de poli]ie c\ ar fi consumat un drog recrea]ional, potrivit unor surse citate de New York Post.
Revista american\ Life & Style sus]ine c\ prostituata în compania c\reia [i-a petrecut seara actorul a fost g\sit\ de poli]i[ti ]ipând, într-un dulap încuiat.
“Ea se temea pentru via]a ei [i era goal\. Charlie era incoerent [i a început s\ ]ipe [i s\-i înjure pe poli]i[ti. Ei l-au recunoscut imediat [i i-au spus c\ are de ales: ori merge la spital, ori merge cu ei la sec]ie. Charlie a ales spitalul. Cele dou\ fiice ale lui dormeau în camera al\turat\. Denise a trebuit s\ mearg\ cu poli]i[tii [i s\ lase fetele cu o bon\”, a declarat o surs\.
Charlie Sheen a fost transportat cu ambulan]a la un spital, pentru c\ f\cuse “abuz de alcool”, [i a fost supus unei evalu\ri psihiatrice. Actorul a mers din propria voin]\ la spital [i nu a fost arestat.
Stan Rosenfield, agentul actorului american, a declarat: “Tot ce putem s\ spunem este c\ Charlie a avut o reac]ie alergic\ la anumite medicamente [i a fost transportat la spital”.
Dup\ ce a avut numeroase probleme cu justi]ia în anii ’90, în special din cauza consumului de droguri [i a violen]elor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cei mai bine pl\ti]i actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, gra]ie rolurilor din serialele foarte populare “Two and a Half Men/ Doi b\rba]i [i jum\tate” [i “Spin City”. În mai, el a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pentru urm\toarele dou\ sezoane ale serialului “Doi b\rba]i [i jum\tate”, cu produc\torii de la postul de televiziune CBS.

Vezi si

FOTO. Sharon Stone, apariție elegantă la Festivalul de Film de la Berlin

Sharon Stone a atras toate privirile la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, unde …