Thursday , September 28 2023

Campanie pentru a urca melodia „American Idiot” pe primul loc în topuri când ajunge Trump în Marea Britanie

Câțiva britanici au inițiat o campanie online pentru a ridica melodia „American Idiot” a lui Green Day, din 2004, în hitul numărul unu din clasamentul britanic, în momentul în care președintele american Donald Trump va vizita Marea Britanie.
trump

O pagină de Facebook propune o formă de protest inedită. Britanicii sunt îndemnați să cumpere piesa „American Idiot”, cântată de formația Green Day, pentru ca melodia să urce în topul clasamentelor muzicale din Regatul Unit, atunci când Donald Trump va ajunge în Marea Britanie.
Campania, începută în data de 6 iulie, a început să dea roade, iar single-ul apărut acum 14 ani a urcat deja în topurile oficiale ale Regatului Unit, până pe locul al 18-lea, potrivit CNN.
Cu toate acestea, șansele ca melodia să ajungă pe locul întâi în clasament sunt destul de mici, ținând cont că președintele american va ajunge în două zile în Marea Britanie.

Liderul Green Day, Billie Joe Armstrong, e de multă vreme un critic foarte vocal al lui Trump, cerându-le chiar susținătorilor lui Trump să nu-i mai asculte muzica.
Donald Trump va ajunge în Marea Britanie joi, după summitul NATO din Belgia. Zeci de mii de persoane au anunţat că vor participa la protestele din timpul vizitei preşedintelui american.
Pe durata vizitei, Donald Trump va locui în reşedinţa ambasadorului Statelor Unite în Marea Britanie, care a fost împrejmuită cu un gard metalic pentru a asigura securitatea.
digi24.ro

Vezi si

VIDEO. Comedia românească „Încă Două Lozuri” va ajunge în cinematografe pe 27 octombrie. Vezi trailerul

A apărut trailerul comediei “Încă Două Lozuri”. Filmul care îi are în roluri principale pe …