Thursday , December 1 2022

Cabral si Pro TV i-au luat fata Simonei Gherghe

gherghe

Mutare câștigătoare pentru Pro TV la început de săptămână! Deși au anunțat cu numai două zile înainte că cel care se va lua la întrecere cu emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, va fi Cabral, și nu ”tradiționalul” Cătălin Măruță, audiențele au întrecut orice așteptări. Cabral a adus în fața televizorului aproape de două ori mai mulți telespectatori decât Simona Gherghe.
Audiențe foarte bune pentru Cabral și emsiunea ”Ce spun românii” în ziua în care i-a luat locul lui Cătălin Măruță în grila Pro TV. Carismaticul prezentator și-a umilit concurența luni, 12 septembrie, reușind să aducă în fața televizorului de două ori mai mulți telespectatori decât Simona Gherghe. Cabral a obținut un rating de 4,3, cu 22,0 share la nivelul publicului comercial, față de numai 2,6 puncte de rating obținute de Simona Gherghe, cu 14,3 share.
Este pentru prima oară după mult timp când Pro TV reușește să-i ia fața Antenei 1 pe acest tronson orar. Nu s-a întâmplat acest lucru nici măcar când Simona Gherghe a fost în spital, operată de peritonită, și cu Dan Capatos la pupitrul emisiunii ”Acces Direct”.
Emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, numită în primele sezoane ”Happy Hour”, apoi ”La Măruță”, dădea de multă vreme semne de oboseală și pierduse lupta cu ”Acces Direct”, de la Antena 1. Problema era cu atât mai mare, cu cât audiențele slabe începuseră să afecteze și principalul jurnal al zilei, prezentat de Andreea Esca. În momentul în care începea programul principal de ştiri, puţini români se mai aflau în faţa televizoarelor.
Șefii din Pro Tv au recurs astfel la o soluție radicală la începutul sezonului de toamnă, mutând emisiunea lui Măruță mult mai devreme în grilă, de la ora 15:00 la ora 17:00. Cel puțin deocamdată, pare o mutare câștigătoare.
click.ro

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …