Tuesday , May 28 2024

Brad Pitt își petrece Sărbătorile cu noua iubită

Brad Pitt și Ines de Ramon vor fi împreună de Revelion. O sursă a a declarat pentru People că cei doi planifică să petreacă noaptea dintre ani împreună.

„Ines spune că Brad este foarte dulce”, spune o persoană din anturajul lor, citată de okmagazine. Pitt, în vârstă de 58 de ani, se întâlnește cu Ramon, în vârstă de 29 de ani, de câteva luni. O sursă a declarat anterior pentru People că cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun și că starul din producția Bullet Train este foarte îndrăgostit de frumoasa brunetă.

Pitt și Ines au fost văzuți pentru prima dată împreună în public la un concert Bono în noiembrie, unde au fost fotografiați. Imaginile au arătat atunci că lui Pitt și Ramon li s-au alăturat Cindy Crawford, Rande Gerber și Sean Penn. Starul și-a ținut tot timpul iubita de mână și, la un moment dat, a îmbrățișat-o. Săptămâna aceasta, Pitt și Ramon au fost văzuți din nou împreună, de această dată la petrecerea de după premiera noului film al lui Brad, „Babylon” .

Ines De Ramon – vicepreședintele Anita Ko Jewelry – a fost căsătorită anterior cu actorul din „Vampire Diaries”, Paul Wesley, timp de trei ani. Cei doi și-au anunțat despărțirea în septembrie.

Pitt a divorțat de Angelina Jolie în 2019 și, a avut recent o relație cu Emily Ratajkowski. De asemenea, din 2000 până în 2005 a fost căsătorit cu Jennifer Aniston.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …