Friday , June 14 2024

Boala lui Serban Ionescu i-ar putea infecta pe Magda Catone si pe fiul lor

Boala de care suferă Şerban Ionescu, borelioza sau boala Lyme, i-ar fi putut afecta şi pe Magda Catone şi pe fiul acestora. Medicul care îl tratează pe actor nu a vrut nici să confirme, dar nici să infirme acest lucru.
Medicul care l-a tratat pe actorul Şerban Ionescu, imobilizat la pat în urma infecţiei cu boala Lyme sau borelioza, a fost invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu, “Drept la ţintă”, unde a mărturisit că nu poate spune, cu certitudine, dacă vecinii şi familia actorului sunt infectaţi şi ei. Acesta a spus că aproape 80% din populaţia ţării ar putea fi purtătoare, dar că nimeni nu face aceste pentru a afla sigur.
“Este un fel de a spune că boala este contagioasă, nu ştim absolut totul despre sperochete. Sângele celui infectat cu aşa ceva este contagios. Există un pericol real ca cei care trăiesc în preajma persoanelor care suferă de boala Borelya să fie infectaţi. Când tratăm astfel de pacienţi, în general constatăm că cei din jurul lor sunt purtătorii aceloraşi specii”, a spus medicul Ion Bogdan Cristian, citat de Cancan.

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: