Wednesday , February 28 2024

Anna Lesko este insarcinata in luna a saptea

foto: kanal d
foto: kanal d
Anna Lesko este una dintre cele mai admirate cântărețe de la noi, este adulată de fani, însă a fost mereu discretă cu viața ei personală.
Invitată la TV pentru a cânta o piesă, Anna Lesko le-a dat tuturor vestea cea mare: este însărcinată și va naște un băiețel la sfârșitul lunii martie. Vestea este cu atât mai surprinzătoare, cu cât frumoasa cântăreață a avut concerte în mod regulat.
Până și dansatoarele ei au rămas cu gura căscată când au aflat! Pentru că Anna nu a pus nici un gram pe ea, nimeni nu a știut și nici nu a banuit nimic, evident în afară de familie și de tatăl copilului.
“Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte ușoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte”, a declarat Anna Lesko, la emisiunea WOWbiz, de la Kanal D.
Aceasta a adăugat: “Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectați şi în România şi în Basarabia. Trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, cu bune şi cu rele, de trei ani”.
libertatea.ro

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …