Wednesday , November 30 2022

Angelina Jolie va juca rolul Vrăjitoarei Malefice: "Copiii mei sunt încântaţi de asta"

Frumoasele Hollywood-ului adoră să fie rele, se pare. După ce atât Charlize Theron şi Julia Roberts au jucat rolul Mamei Vitrege în două ecranizări ale poveştii Albă ca Zăpada, Angelina e încântată că i se oferă ocazia să fie rea în rolul Vrăjitoarei Malefice din noua ecranizare Disney a poveştii “Frumoasa din Pădurea Adormită”.
Angelina s-a bucurat din primul moment în care a acceptat rolul la gândul că filmul va putea fi văzut şi de cei şase copii ai săi, care se vor bucura să îşi vadă mama personaj negativ.
“E un scenariu foarte bun. Mă distrez de minune. Am deja corniţele bine aşezate”, a glumit actriţa, adăugând, pentru Entertainment Weekly, că micuţii săi sunt foarte fericiţi.
Filmările vor începe în iunie şi spune Jolie, e un film cu totul deosebit, pentru că îi va lăsa pe oameni să vadă şi o altă faţă a celebrei vrăjitoare, cu totul că, adaugă ea, nu e un film împotriva prinţeselor.
“Sper că veţi vedea o femeie care e capabilă de multe lucruri, dar doar pentru că se protejează şi e agresivă, nu înseamnă că nu poate avea şi calităţi”, mai spune Angelina, citată de Us Weekly.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …