Wednesday , February 21 2024

Angelina Jolie si Brad Pitt ar putea juca din nou împreuna într-un film

Angelina Jolie ar putea juca din nou al\turi de partenerul ei de via]\ Brad Pitt în lungmetrajul “The Tiger”, a anun]at scenaristul acestui film, cineastul Guillermo Arriaga, citat de contactmusic.com.
Angelina Jolie [i Brad Pitt au jucat împreun\ în 2005 în filmul “Domnul [i doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” [i ar putea deveni din nou colegi de distribu]ie în adaptarea cinematografic\ a romanului “The Tiger”, scris de John Vaillant.
Filmul va prezenta povestea unui activist pentru drepturile animalelor care încearc\ s\ îi apere pe locuitorii unui or\[el din Siberia, teroriza]i de atacurile unui tigru.
Într-un interviu acordat site-ului spaniol Quien.com, scenaristul Guillermo Arriaga a declarat: “În aceste zile voi merge la New York pentru a clarifica toate detaliile, iar în noiembrie vom merge în Siberia pentru a c\uta locurile cele mai potrivite pentru film\ri”. Totodat\, scenaristul mexican a declarat c\ actri]a Angelina Jolie [i partenerul ei de via]\ Brad Pitt ar putea juca împreun\ în acest proiect.
Potrivit presei americane, Darren Aronofsky ar putea asigura regia acestui film, de[i agenda de lucru a regizorului american este deja destul de înc\rcat\ pentru anul viitor – Aronofsky având mari [anse s\ regizeze “Wolverine 2”, cu Hugh Jackman în rolul principal.
Angelina Jolie este ocupat\ în aceast\ perioad\ cu film\rile pentru primul ei lungmetraj în calitate de regizoare – un film despre r\zboiul bosniac – [i nu se va putea implica într-un alt proiect cinematografic mai devreme de prim\vara anului 2011. La rândul s\u, Brad Pitt particip\ la film\rile pentru lungmetrajul “Moneyball”.

Vezi si

VIDEO. Madonna a căzut de pe un scaun pe scenă, în timpul unui concert

Madonna a fost protagonista unui moment nedorit în weekend, în cadrul unuia dintre concertele sale. …