Saturday , November 26 2022

Andreea Marin si Mihaela Radulescu, curtate de TVR. Ar putea deveni colege

andreea_mihaela

Divele sunt asiduu curtate de postul naţional de televiziune.
Potrivit paginademedia.ro, negocierile Mihaelei Rădulescu pentru o emisiune la TVR sunt aproape finalizate. Astfel, diva de la Monaco va readuce telespectatorilor din România formatul pe care l-a consacrat, dar şi numele cu care aceasta a fost asociată ani la rând – “Duminica în familie”.
Emisiunea Mihaelei Rădulescu ar urma să fie pe post din toamnă, duminica după amiază, și va fi realizată cel mai probabil o ediție înregistrată, una în direct, din informațiile paginademedia.ro.
Însă nu doar fosta vedetă a postului Antena 1 este în vizorul celor de la TVR. Un alt nume avut în vedere pentru o emisiune din toamnă la televiziunea naţională este acela al Andreei Marin. Fostă vedetă a postului – ea a prezentat, timp de 9 ani, în prime-time-ul de sâmbătă, emisiunea “Surprize, Surprize” – Andreea este în pline negocieri cu televiziunea care a făcut-o celebră.
Conform aceleiaşi surse, însă, nu sunt certitudini nici cu privire la numele şi nici la formatul noii emisiuni care ar urma să fie prezentată de Andreea Marin la TVR.
Într-un interviu acordat Paginii de media, Mihaela Rădulescu a mărturisit că a refuzat un contract cu Trustul MediaPRO pentru a participa la emisiunea-concurs “Dansez pentru tine”. Principalul motiv invocat de ea a fost naveta pe care ar fi trebuit să o facă săptămânal între Monaco şi Bucureşti şi timpul mai puţin petrecut cu fiul ei, Ayan.
Între timp, însă, lucrurile par să se fi aşezat din acest punct de vedere, în condiţiile în care propunerea Mihaelei pentru TVR a fost să vină “o dată la două săptămâni, pentru o ediție în direct și una înregistrată”. “Dacă vor fi de acord cu această condiție, vom putea intra mai adânc în negocieri”, a spus atunci Mihaela.
În ceea ce priveşte faza negocierilor cu Andreea Marin, Irina Radu, producător general al TVR, nu a dorit să ofere detalii.
Însă TVR nu ar fi prima televiziune care să le primească sub aceeaşi aripă pe Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin. Ele au mai fost colege de platou, aşa cum am amintit, la Realitatea TV.
Prezenţa lor în grila postului de ştiri a fost o ambiţie împlinită a lui Elan Schwartzenberg. Interesant este că au aflat una de cealaltă din presă, aşa cum a povestit, la acea vreme, Mihai Tatulici pentru Pagina de media. Una dintre clauzele contractului, impusă se pare de Andreea Marin, ar fi fost ca, nici ea, nici Mihaela, să nu facă vreo referire una la cealaltă şi să nu se jignească.
“Nu am nicio părere din care să iasă valurile pe care şi le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine. Doar că, dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa”, a declarat atunci Mihaela Rădulescu.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …