Monday , May 20 2024

Andreea Berecleanu prezintă, din 23 august, "Observator 19" la Antena 1

Andreea Berecleanu o înlocuieşte, din 23 august, pe Alina Petrescu la pupitrul principalului jurnal de ştiri al Antenei 1, "Observator 19"
Andreea Berecleanu o înlocuieşte, din 23 august, pe Alina Petrescu la pupitrul principalului jurnal de ştiri al Antenei 1, “Observator 19”, informează postul de televiziune.
“După o perioadă în care am demonstrat, alături de Andrei (Zaharescu, n.r.), că viaţa profesională se potriveşte perfect cu cea de familie, urmează o altă etapă în viaţa noastră, în care vom evolua separat, pe jurnale diferite. Să fii flexibil este deviza oricărui profesionist în televiziune, oriunde în lumea largă. Pasiunea pentru televiziune, pentru ştiri, este importantă indiferent de ora la care prezinţi. Prezentarea principalului Observator o dublează”, a declarat Andreea Berecleanu.
Alina Petrescu a acceptat provocarea Antenei 3 de a-şi completa experienţa profesională cu un nou proiect ambiţios, în care va promova informaţia de calitate. “Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Pentru mine, televiziunea înseamnă hard news şi mi-e dor să fiu în mijlocul evenimentelor. Mai ales că trăim o perioadă extrem de interesantă din punct de vedere social şi politic”, spune Alina Petrescu.
Alina Petrescu i-a înlocuit, începând cu 22 februarie, pe Alessandra Stoicescu şi Lucian Mândruţă, care au prezentat “Observator 19” timp de şapte ani. Totodată, atunci, principala ediţie de ştiri a postului Antena 1 şi-a modificat formatul.
Antena 1 emite din 29 noiembrie 1993. Televiziunea face parte din trustul media Intact, controlat de familia Voiculescu.
Intact Media Group mai deţine televiziunile Antena 2, Antena 3, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …