Friday , December 2 2022

Anamaria Prodan deschide procese in Germania impotriva fostei sotii a lui Reghe

Antrenorul Stelei şi impresara o vor da în judecată în Germania pe fosta soţie a lui Reghe, Mariana Pfeiffer. Vor cere custodia micuţului Luca şi daune materiale de milioane de euro pentru că le-a terfelit imaginea la tv.
Iubire mare între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecamf! Cei doi vor să arate lumii întregi cât de mult se iubesc şi că nimeni şi nimic nu-i poate despărţi! Vineri la prânz, Reghe, 37 de ani, a sărbătorit victoria de joi seară a Stelei în meciul cu Copenhaga alături de actuala lui soţie, Anamaria Prodan, 40 de ani.
Mai fericiţi ca niciodată, cei doi au mers la terasa Elements din Herăstrău, unde s-au aşezat ca doi adolescenţi romantici la o măsuţă de afară. Liniştiţi şi fără a părea deloc afectaţi de scandalul pe care fosta nevastă a antrenorului Stelei, Mariana Pfeiffer, 50 de ani, îl face la tv în aceste zile, Prodanca şi Reghe s-au giugiulit non-stop, arătând mai îndrăgostiţi ca niciodată.
Îmi pare foarte rău pentru Mariana că la 50 de ani s-a pus în situaţii jenante, l-a pus şi pe soţul ei din Germania în aceleaşi situaţii şi ne doare sufletul pentru Luca. El nu merită aşa ceva. În rest, îi urăm să-i ajute Dumnezeu să-şi găsească liniştea şi fericirea şi poate va scăpa de ura şi invidia care o macină de ani buni”, ne-a declarat Anamaria. Impresara a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că intenţionează ca, împreună cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, să-i deschidă două procese Marianei Pfeiffer în Germania. “Pentru 20 de minute de apariţie în trei seri la tv, că tot şi-a dorit să devină vedetă, va avea pe cap două procese în Germania, unul pentru custodia copilului şi altul pentru distrugerea imaginii publice. Va plăti toată viaţa ei şi este pe punctual să-şi piardă şi băiatul”, a declarat Anamaria, pentru Click! Fosta soţie a lui Reghe a dezvăluit săptămâna trecută, la Acasă TV, că impresara i-a stricat căsnicia şi că ea şi Reghe au continuat să facă sex şi după ce antrenorul se cuplase cu Anamaria.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …