Amy Winehouse, devastata dupa ce a parasit-o iubitul

reportersite
24/07/11 ora:3:39pm

Reg Traviss, iubitul lui Amy, a parasit-o acum o luna

Amy Winehouse a murit tristă. Despre Amy, părinţii şi prietenii spun că avea inima frântă. Mama ei, care a văzut-o cu 24 de ore înainte de a muri, şi-a dat seama că moartea ei nu e decât o chestiune de timp.

Printre foarte puţinii care au intrat în casa lui Amy Winehouse, când vestea despre moartea ei s-a aflat, se numără şi Reg Traviss, fostul ei iubit, care îi refuzase cererea în căsătorie şi care o părăsise chiar înainte ca ea să se interneze luna trecută într-o clinică de dezintoxicare. În curtea casei ei, Traviss era căzut la pământ şi plângea. Părinţii şi prietenii ei spun că era devastată şi de neconsolat înainte să moară, pentru că Traviss nu mai vroia să fie cu ea. Acesta îşi dorise cu disperare să o ajute pe Amy să-şi schimbe viaţa, să scape de droguri şi de alcool, însă când a văzut că pierde lupta cu demonii ei, nu a mai vrut s-o vadă.

Când a venit pe la ea vineri, cu o zi înainte să fie găsită moartă în casă, şi a văzut-o în ce hal e, mama ei, Janis, a povestit că s-a gândit că Amy va muri în curând şi că moartea ei nu e decât o chestiune de timp: “Părea pierdută”. Chiar dacă a ştiut că va muri, încă nu acceptă ce s-a întâmplat şi preferă să se agaţe de ultimele ei cuvinte, pe care i le-a spus când şi-au luat la revedere în pragul uşii: “Te iubesc, mami”.

Amy Winehouse îşi cumpărase casa în care a fost găsită, situată pe una din cele mai scumpe străzi din Londra, în cartierul Camden, cu 2,5 milioane de lire sterline încă din 2009. Nu s-a mutat însă în ea decât anul acesta în mai, după ce şi-a amenajat cu 200.000 de lire un studio de înregistrări şi o sală de gimnastică. Cel mai probabil, spun surse din Scotland Yard, cauzele morţii ei sunt alcoolul şi drogurile, iar prietenii ştiu că cel care a învăţat-o cu heroina şi cocaina este fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, cu care a fost căsătorită din 2007 până în 2009. Când l-a întâlnit, Amy abia devenise o celebritate internaţională, datorită albumului ei Back to Black, cu care a câştigase cinci premii Grammy şi care se vânduse în milioane de exemplare, dar tatăl ei, Mitch, spune că până atunci fata lui se ţinuse departe de droguri. “Nu el este cel în întregime responsabil, şi ea are o parte din vină, dar e clar totul a luat proporţii când s-au întâlnit”, spunea el anul trecut într-un interviu. În ciuda problemelor ei cu alcoolul şi drogurile, Amy a strâns din cele două albume pe care le-a lansat până acum, un al treilea fiind aproape gata, o avere de 10 milioane de lire.