Wednesday , May 12 2021

Afla de ce a fost Camelia Sucu la o clinica din Turcia

Camelia Şucu (48 ani) a trecut prin clipe grele zilele acestea. ”Regina Mobilei”, cum i se mai spune, a fost văzută zilele trecute la clinica Anadolu din Turcia.
Femeia de afaceri însă nu a avut probleme de sănătate, ci a fost cu tatăl ei pentru a-i face un set complet de analize, acesta suferind de o boală incurabilă. “Nu am fost eu internată. Nu am, Slavă Domnului, nicio problemă de sănătate. Am fost cu tatăl meu pentru a-i face un set de analize. Tata suferă de o boală incurabilă care trebuie ţinută în frâu prin tratament şi alimentaţie. Ne-au însoţit în Turcia mama şi sora mea. Vreau ca părinţii mei să-mi fie aproape cât mai mulţi ani, si am grijă de ei cât pot”, a declarat Camelia Şucu în exclusivitate pentru Libertatea.
Camelia Şucu a fost căsătorită, timp de 18 ani, cu Dan Şucu, împreună cu care a construit afacerea Mobexpert. Cei doi au împreună două fete, Ioana (26 de ani) şi Cristina (23). Soţii Şucu au divorţat în 2007. El a rămas cu Mobexpert, dar şi cu Diana Lăscărescu, cu care s-a căsătorit şi a făcut un copil, iar ea s-a ales cu partea de mobilier şi decoratiuni de lux Class Mob.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …