Friday , April 23 2021

Adrian Despot a fost în Colectiv în momentul incendiului. Care este starea artistului

despot

Adrian Despot, vocalistul trupei Viţa de Vie anunţase pe Facebook cu o seară înainte de producerea incendiului că va fi prezent la concertul trupei Goodbye to Gravity.
Concertul trupei Viţa de vie a fost anulat Adi Despot a fost la concertul din Colectiv Concertul trupei Viţa de vie a fost anulat Adi Despot a fost la concertul din Colectiv
Din fericire, în urma unui mesaj pe Facebook, artistul a anunţat că este OK, după ce România TV anunţase că în noaptea concertului a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital.
“Din fericire, Adrian este OK, a ajuns întreg acasă”, s-a scris pe pagina de Facebook a artistului.
Cu toate acestea, concertul pe care Viţa de vie îl avea programat în cursul serii de duminică a fost anulat, trupa anunţând pe pagina de Facebook că acesta nu va mai avea loc.
Clubul Colectiv găzduia, vineri seară, un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album.Explozia de vineri seară din clubul din sectorul 4 al Capitalei, soldată cu zeci de morţi şi răniţi, a fost provocată de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stâlp al clădirii aprinzându-se, iar ulterior focul s-a propagat la tavan,

Vezi si

Londra: Gala Brit Awards se va desfășura cu 4.000 de spectatori, fără mască sau distanțare

Gala Brit Awards va avea loc cu public, pe 11 mai, pe O2 Arena din …