Wednesday , December 7 2022

Adi Cristea: "Mai am sentimente faţă de Bianca! Cu Tania am terminat-o!"

Adrian Cristea i-a frânt inima Biancăi Drăguşanu după ce a apărut în braţele Taniei Budi. El a tăcut până acum şi a lăsat gura lumii să vorbească. Cu toate acestea, aseara a lamurit odată pentru totdeauna tot ce ţine de viaţa lui amoroasă.
Întrebat dacă are vreo relaţie acum şi care este secretul pentru a cuceri o femeie, fotbalistul a recunoscut că îl ajută foarte mult naturaleţea sa.
“Sunt un bărbat singur. Sunt un tip timid de fel, nu am niciun secret de a le lua minţile fetelor. Probabil că ajută timiditatea mea. Este vorba de spontaneitate, trebuie să fii relaxat, natural, încrezător” a spus Adrian Cristea.
Cât despre despărţirea de Bianca Drăguşanu, despre care presa tabloidă a scris că ar fi avut loc din cauza unei relaţii pe care Cristea o avea cu Tania Budi, fotbalistul a avut câteva lămuriri de dat.
“Tania nu a fost motivul despărţirii dintre mine şi Bianca. N-a fost nicio dragoste între mine şi ea, nu e vorba de dragoste. Ne cunoşteam de mai demult, ne-am văzut, am schimbat numărul de telefon, am vorbit, a fost ceva natural fără nicio obligaţie.
Nu eram cu Bianca atunci. Eu când sunt într-o relaţie sunt dedicat” a povestit Adrian Cristea la emisiunea Cancan TV.
El a recunoscut însă că încă nutreşte sentimente pentru Bianca din cauză că îi este greu să o uite brusc, după trei ani de relaţie.
“Normal că mai am sentimente faţă de Bianca, după trei ani de relaţie. Cu Tania m-am văzut o perioadă apoi s-a încheiat relaţia, după disputa asta” a conchis Adrian Cristea.
cancan.ro

Vezi si

Ce au căutat românii pe Google în 2022. Ucraina, Roxadustat și Florin Salam, în topul căutărilor

Google prezintă de 11 ani în fiecare lună decembrie listele cu cele mai populare (trending) …