Adevaratul motiv pentru care s-a mutat Brenciu de la Pro TV la Antena 1

20 martie 2014, 13:04

brenciuS-a spus despre Horia Brenciu ca a ales sa bata palma cu Antena 1, speriat de toate zvonurile care prevesteau prabusirea imperiului PRO. Pe de-alta parte, el si-a justificat “transferul” prin motive familiale. “Primul pas l-a făcut soţia mea, producatorul Serviciului Roman de Comedie (n.r. echipa care realizeaza emisiunea s-a mutat la Antena 1 inaintea lui Brenciu). Pot sa spun ca venind aici, mi-am reintregit si familia. Nu puteam s-o las singura… Nu-mi sta în caracter”, a declarat Brenciu.

Ce omite sa spuna Horia e ca discutiile cu mai-marii PRO TV-ului care l-au determinat sa plece la Antena 1 au avut in centru… banii. Mai exact, Horia a solicitat sponsorizari pentru concertele sale, iar sumele nu erau deloc mici. Prin urmare, conducerea postului l-a refuzat, aratandu-si insa disponibilitatea de a-i permite in continuare sa-si promoveze evenimentele in emisiunile PRO TV.

Suparat, Horia a ales atunci sa se transfere la Antena. De altfel, in ultimele lui declaratii, cantaretul a aruncat unele sageti spre PRO TV, spunand de mai multe ori: “Am gasit la Antena 1 si un partener pentru spectacolele mele”.

wowbiz.ro