Thursday , December 8 2022

Adevaratul motiv pentru care s-a despartit Madalina Ghenea de Gerard Butler. Indiciu: el este scotian

madalina ghenea-gerard butler

Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au despartit si se pare ca nu mai exista nicio cale de impacare intre cei doi.
Ziarul National a publicat o serie de detalii care au dus la ruptura dintre cei doi.
Madalina este cea care a decis sa puna capat relatiei, desi nu a vrut sa recunoasca faptul ca este singura nici macar in aparitia ei televizata de la Antena 3. Ea a afirmat atunci doar faptul ca este extrem de greu sa ai o relatie cu o persoana publica atat de cunoscuta.
Una dintre cauzele rupturii dintre romanca si actorul de la Hollywood a fost chiar zgarcenia de care Gerard Butler a dat dovada pe parcursul idilei sale cu Ghenea. Persoane din anturajul celor doi au povestit ca, oriunde ar fi iesit Madalina cu iubitul ei, nota de plata trebuia achitata jumatate-jumatate, fiecare fiind obligat sa-si plateasca partea.
“Ea n-a vorbit niciodata prea mult despre aceste momente halucinante, nici familiei nu i-a spus nimic, dar este constienta ca ceva se intampla cu Gerard”, a spus o sursa precizand ca actorul de la Hollywood se comporta mereu ciudat. De asemenea, Madalina este cea care a ales sa puna stop povestii de “iubire”.

Vezi si

Mesaj VIDEO emoționant. Celine Dion își anulează concertele, inclusiv cel din București, din cauza unei „tulburări neurologice rare”

Celine Dion a anunţat anularea concertelor din cadrul turneului european “Courage World Tour” programate să …