Tuesday , November 29 2022

Adelina Pestritu se iubeste cu fostul logodnic al Ralucai de la Bambi

Adelina Pestritu este indragostita. Recent, bruneta a petrecut un weekend de vis la Venetia alaturi de Razvan Ispas, barbatul care, anul trecut, a cerut-o in casatorie pe Raluca de la Bambi. Planurile de insuratoare au fost insa anulate si, in urma cu aproximativ doua luni, Razvan si Raluca au decis sa puna capat relatiei, invocand nepotrivirea de caracter. Potrivit surselor noastre, la scurt timp, tanarul s-a implicat intr-o noua relatie, cu Adelina, cea care, pana nu demult, fusese iubita lui Gabi Badalau, cel mai bun prieten al lui Razvan.
In ultima parte a anului trecut, Adelina cu Badalau si Razvan cu Raluca formau o gasca unita si obisnuiau sa iasa frecvent impreuna. Au petrecut la munte, in casa de vacanta a parintilor lui Razvan, in Grecia si au facut mese in oras. Intre timp, ambele relatii de iubire s-au sfarsit si ecuatia a avut de suferit. In timp ce Raluca si Badalau s-au retras din schema, Adelina si Razvan s-au apropiat si si-au descoperit, se pare, multe afinitati.
Astfel, in urma cu cateva saptamani, cei doi au decis sa devina un cuplu. Din pacate, Raluca si Gabi au aflat de relatia lor din alta parte si nu le-a picat tocmai bine.
“Banuiam ca este ceva intre ei. Ulterior au aparut si alte semnale si am facut legatura. Ieri, Razvan mi-a recunoscut tot. Adelina mi-a fost prietena. Ne-am apropiat mult in perioada in care ieseam impreuna. Nu m-am asteptat la asa ceva. In acest moment, pentru mine, nici Adelina si nici Razvan nu mai reprezinta nimic”, ne-a marturisit Raluca, vizibil mahnita de aceasta situatie. Nici Gabi nu a primit vestea cu zambetul pe buze: “Probabil ca si despre el va spune ca este doar un bun prieten, asa cum a spus despre mine. Vor fi doua-trei weekenduri…”.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …