Saturday , February 4 2023

Actrița Toni Collette divorțează, după ce soțul ei a fost surprins sărutând o altă femeie

Toni Collette („Little Miss Sunshine”, Knives Out”, „Nightmare Alley”) și muzicianul Dave Galafassi s-au despărțit după un mariaj de 20 de ani. Actrița în vârstă de 50 de ani a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, la scurt timp după ce în presă au apărut mai multe fotografii cu Galafassi alături de o altă femeie. Muzicianul a fost surprins de către paparazzi pe o plajă din Sydney, în timp ce se săruta cu Shannon Egan, în vârstă de 41 de ani.

„Cu grație și recunoștință anunțăm că divorțăm. Suntem uniți în decizia noastră și ne despărțim continuând să avem respect și grijă unul față de celălalt. Copiii noștri rămân cel mai important lucru pentru noi și vom continua să prosperăm ca familie, deși vom fi într-o formă diferită. Suntem recunoscători pentru susținerea și dragostea pe care ni le acordați pe măsură ce evoluăm și trecem prin această tranziție în mod pașnic. Multe mulțumiri”, a fost postarea comună pe care Toni Collette și Dave Galafassi au făcut-o pe rețelele sociale.

Conform elle.ro, Toni Collette și Dave Galafassi s-au cunoscut în 2002 la lansarea albumului de debut al trupei lui Galafassi, Metal Detector, în Sydney. Ei s-au căsătorit la un an mai târziu de la prima întâlnire, în ianuarie 2003, în cadrul unei ceremonii budiste. Aceștia au împreună și doi copii, Sage Florence, în vârstă de 14 ani și Arlo Robert, în vârstă de 11 ani.

 

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …