Actrita Michelle Williams s-a casatorit in secret

24/03/20 ora:10:44am

Michelle Williams şi directorul Thomas Kail au devenit soţ şi soţie. O sursă apropiată celor doi, care vor deveni curând şi părinţi, a dezvăluit pentru usmagazine.com că s-au căsătorit.

Zvonurile despre nunta celor doi au apărut chiar de la începutul acestei luni, când îndrăgostiţii au apărut în public purtând verighete. Despre relaţia lor se ştie de anul trecut, când la finalul anului Michelle şi Thomas Kail s-au logodit după ce au lucrat împreună la producţia FX’s Fosse/Verdon.

“Sunt foarte bucuroşi şi entuziasmaţi că urmează să aibă un copil”, a dezvăluit aceeaşi sursă la începutul lunii ianuarie, adăugând că cei doi speră să se căsătorească înainte de marele eveniment, naşterea bebeluşului.

Detalii despre nunta celor doi nu au fost făcute publice.

Pe 22 ianuarie 2008, actriţa deplângea amarnic moartea lui Heath Ledger, tatăl fiicei sale, Matilda, decedat în urma unei intoxicaţii cu un mix de medicamente. Câteva luni mai târziu, Michelle Williams începea o relaţie de un an cu regizorul Spike Jonze, apoi cu Jason Segel (2012-2013). În 2016, viaţa ei părea să înflorească din nou alături de muzicianul Phil Elverum – care venea, la rându-i, după o altă dramă, moartea fetiţei lui de 3 ani, decedată din cauza cancerului de pancreas. După doi ani de iubire, au ajuns şi la altar, în cadrul unei ceremonii somptuoase, dar mariajul lor a durat doar 9 luni.

Separată oficial de soţul său din luna aprilie 2019, Michelle Williams (39) a început o nouă relaţie cu regizorul seriei Venom în care joacă, Thomas Kail.

okmagazine